Worden de hardlopers direct door German Silva begeleid?

VO2Max

Verschillende trainingen worden gegeven door de gecertificeerde coaches van German Silva. Deze gecertificeerde coaches zijn verschillende trainingen en testen ondergaan, georganiseerd door German Silva. De coaches ontvangen nog steeds vele trainingen van German Silva. Ook hebben de coaches altijd contact met German Silva. Zowel de gecertificeerde coaches als German Silva, gebruiken het GSC systeem, om de hardlopers beter te maken. Verschillende trainingen worden door German Silva begeleid.

Individuele trainingen

Als de hardlopers graag met German Silva willen trainen kan dat ook. German Silva organiseert individuele trainingen tegen additionele kosten. Bij zowel als de individuele trainingen van German Silva als de individuele trainingen van de gecertificeerde coaches, zullen er flinke stappen worden gezet in het niveau van de hardloper.

nieuwe schoenen kopen
wat zijn de voordelen van hardlopen

Begeleiding

Tijdens de trainingen van German Silva en de gecertificeerde coaches zal de techniek van de hardloper verbeterd worden, zodat er uiteindelijk harder kan worden gelopen. In de trainingen krijgen de hardlopers te maken met verschillende trainingen. De trainingen zorgen er voor dat het uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en mentale kracht verbeterd. Deze trainingen maken de hardlopers klaar om een optimale prestatie te leveren. De trainingen zijn van goede kwaliteit. Elke training wordt er zo veel mogelijk uit gehaald.

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties