Wat houdt het systeem GSC (German Silva Coaching) in?

wat doe ik als ik een dag niet kan trainen

De methode is gebaseerd op een persoonlijk trainingsschema waarin een gebalanceerde combinatie van 5 elementen is terug te vinden: uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en herstel, naast de training van de mentale kracht. Alles bij elkaar helpt dit de trainingssessies te optimaliseren om zodoende het maximale potentieel uit iemand te halen zonder overtraining zoals in traditionele schema’s vaak voorkomt.

Kracht & Snelheid

Ook krachttraining is belangrijk in het systeem van German Silva Coaching . Hardlopers hebben ook krachttraining nodig. Tijdens het hardlopen komt er veel weerstand op de benen. De krachttraining zorgt ervoor dat de hardloper een hogere snelheid kan bereiken en er meer beenkracht word opgebouwd. Krachttraining zorgt er ook voor dat er minder blessures ontstaan. Als het lichaam van de hardloper sterker worden, zal de hardloper met dezelfde energie, efficiënter lopen. De krachttrainingen zijn verwerkt in het professionele schema van German Silva.

Snelheid is erg belangrijk in het systeem van German Silva Coaching. German Silva zorgt ervoor dat de hardloper, op zijn hoogste snelheid kan lopen. Een hardloper wilt zo snel mogelijk de finish halen, het is dus belangrijk dat de snelheid word getraind. De snelheidstrainingen zijn verwerkt in het professionele schema van German Silva.

wat zijn de voordelen van hardlopen
VO2Max

Herstel

Om optimaal te kunnen presteren, moet het lichaam ook optimaal verzorgd worden. Met hersteltrainingen wordt het lichaam goed verzorgd. De hersteltrainingen zorgen ervoor dat het lichaam zo snel mogelijk weer optimaal inspanningen kan verwerken. Hersteltrainingen zijn cruciaal. De hersteltrainingen zijn verwerkt in het professionele schema van German Silva.

Mentale kracht & Uithoudingsvermogen

Niet alleen lichamelijke kracht helpt bij de prestaties. Ook de mentale kracht zal getraind moeten worden. Ongeveer 40% van de prestaties komt voort uit de lichamelijke krachten, 60% van de prestaties komt voort uit de mentale kracht. Het is dan ook belangrijk om de mentale kracht te blijven trainen. De mentale trainingen zijn verwerkt in het professionele schema van German Silva.

Uithoudingsvermogen is de basis van conditie. Ook uithoudingsvermogen kan getraind worden. Het is belangrijk, om een goede hardloper te worden, een goede uithoudingsvermogen te hebben. Een goede uithoudingsvermogen helpt bij het volhouden van langere inspanningen. Het is natuurlijk vervelend als de spieren vermoeid raken, en de hardloper is nog niet eens op de helft van de wedstrijd. Het trainen van uithoudingsvermogen zit verwerkt in het professionele schema van German Silva Coaching.

hoe adem ik

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties