Topatleet als spreker

asfalt te lopen

Al jarenlang verzorgt German in Mexico, de VS en in Nederland lezingen voor bedrijven, verenigingen en andere instanties eventueel gecombineerd met een hardloopclinic. De lezingen zijn gebaseerd op zijn levensverhaal, of kunnen een meer looptechnische inhoud hebben.

German Silva als spreker

German Silva is opgegroeid in Mexico. De hardloper vertrok naar Mexico stad om zijn carrière te starten. Door zijn motivatie en doorzettingsvermogen, ging de hardloper op weg naar zijn toekomstige baan als atleet. German Silva vertegenwoordigde Mexico op de Olympische zomerspelen twee keer. De hardloper heeft twee keer de New York City marathon gewonnen. German Silva heeft veel ervaring op het gebied van hardlopen. Na het beëindigen van zijn carrière is German Silva begonnen met coachen. German Silva verzorgt trainingen voor hardlopers die beter willen worden. De hardlopers heeft zelfs zijn eigen hardloop app om hardlopers te helpen bij het beter worden. Zo zijn de app gebruikers altijd in contact met een professionele hardloper. 

German Silva coaching
VO2Max

Waarom een topatleet als spreker?

German Silva is een goede promoter voor de hardloop sport. De hardloper is zeer gewild om te spreken voor bedrijven, instanties en verenigingen. Zijn leven als atleet en zijn persoonlijke ontwikkelingen in zijn carrière, zijn als luisteraar een inspiratiebron. De lezingen van German Silva zijn erg motiverend. Naast de motivatielezingen verzorgt German ook technische voordrachten.

Inspirerende topatleet?

Een topatleet als spreker, German Silva is een goede spreker. Omdat German Silva een lange sportcarrière heeft gehad, heeft de hardloper veel ervaring opgedaan. Hierdoor kan German Silva veel mensen inspireren om te gaan hardlopen. Ook kan German Silva mensen inspireren door zijn ervaringen te delen die de hardloper in zijn carrière heeft opgedaan.  De lezingen van de hardloper zijn erg motiverend. Hij is een goede promoter voor de hardloopsport.

begin ik met hardlopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties