Tweevoudig winnaar New York Marathon

Coach, zakenman, auteur, spreker, humanitair, mentor en een gepassioneerd hardloper.

German Silva is als Mexicaanse langeafstandsloper gespecialiseerd in de marathon. Zijn belangrijkste prestaties waren back-to-back overwinningen in de New York City Marathon in 1994 en 1995. Na zijn derde plaats tijdens de Marathon van Londen in 1994, finishte hij in hetzelfde jaar op het wereldkampioenschap halve marathon in Oslo als tweede achter Khalid Skah. De 1:00:28 die German daar liep, is nog steeds een Mexicaans record. Een paar weken na Oslo sloeg German tijdens de New York City Marathon, 900 meter voor de finish een verkeerde afslag in en moest hij de laatste meters met een gemiddelde van 2:46 min/km inlopen op zijn landgenoot Benjamin Paredes. Hij versloeg Paredes met twee seconden in een eindtijd van 2:11:21 uur. Het incident leverde hem de bijnaam op “Wrong Way Silva”.

looptechniek oefeningen

Unieke prestaties German Silva

German Silva is een topatleet van het hoogste niveau

1990

Winnaar Steeplechase Centraal-Amerikaanse en Caraïbische spelen

Zesde op de 10.000 meter tijdens Olympische Spelen

Winnaar New York Marathon

Derde plaats Londen Marathon

Tweede WK halve marathon (Mexicaans Record)

Winnaar New York Marathon

Zesde op de marathon tijdens Olympische Spelen

Vierde op de Boston Marathon

Bekijk onze App

German Silva heeft al honderden andere atleten geholpen naar hun doel.

De trainingsapplicatie helpt jou je doelen te bereiken met een op maat gemaakt, persoonlijk, schema of een algemener (Pro) plan volgens German Silva’s trainingsmethode. Je registreert je, ontvangt de paylink en German neemt contact met je op. Hij maakt jouw schema en zet deze elke maand op de App, inclusief de 3D video’s waarop de training wordt uitgelegd of oefeningen worden voorgedaan. German volgt jouw trainingsactiviteiten als je voor een persoonlijk schema hebt gekozen en waar nodig voorziet hij deze van feedback. Hij beantwoordt jouw vragen en twijfels, geeft je tips en helpt je bij jouw wedstrijdstrategie. Trainen met behulp van deze App zal een leerzaam en afwisselend avontuur worden.

looptechniek oefeningen

Referenties van Google Play Store

Onze Applicatie

Met onze trainingsapplicatie ga je nog een stapje verder! Jouw schema, en dat kan op maat gemaakt worden, verschijnt elke maand op de App en je wordt gevolgd en krijgt feedback bij je trainingsactiviteiten.

Hardlooptraining voor groepen

German verzorgt ook trainingen voor groepen. Train je graag samen met je vrienden of je familie dan kan dat geregeld worden en bovendien kun je een aantrekkelijke korting krijgen. Naast het schema, krijgt jouw clubje een eigen groep in de App waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en German informatie en tips met jullie deelt.

Hardlooptraining voor bedrijven

Het is dramatisch gesteld met de sportiviteit van werknemers. Terwijl lichamelijk actieve werknemers beter functioneren, verzuimen minder en zijn beter gemotiveerd! German start met een leuke kick-off training en via de App, waar je bedrijf een eigen groep in krijgt, krijgt iedereen zijn schema en werken we samen naar een doel toe!

Individuele hardlooptraining

Als je een persoonlijk schema wilt ontvangen ben je bij German aan het juiste adres. Er is geen beter motiverende coach die door zijn jarenlange ervaring en kennis jou het beste uit jouzelf laat halen.

Topatleet als spreker

German is een goede promoter van de sport met een zeer interessante (social) media exposure en een gewilde spreker voor bedrijven, instanties en verenigingen. Zijn leven als atleet en zijn persoonlijke ontwikkeling is voor velen al jarenlang een inspiratiebron. Naast motivatielezingen verzorgt hij ook meer technische voordrachten, eventueel gecombineerd met een groepstraining.

Hardloopreis met topatleet

Altijd al eens een marathon in een ander land willen lopen? Dan kunnen wij jou reis verzorgen en je optimaal voorbereiden voor verschillende marathons.

online platform

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks de nieuwste tips ontvangen van German Silva?

Download nu