Loopschema

De beginnende hardloper heeft zeker een loopschema nodig. Echter, ook als je een gevorderde loper bent kun je zeker met een loopschema in de App van German Silva er je voordeel mee doen! Het is duidelijk waarom een beginnende hardloper hulp nodig heeft bij het hardlopen. Het loopschema in de App van German Silva voorziet in de behoefte de beginnende hardloper geleidelijk meer (hardloop) kilometers te laten maken, met een goede uitleg en de juiste aanvullende oefeningen. Het loopschema is gevarieerd en maakt dat de beginnende hardloper altijd uitkijkt naar zijn training. Juist bij deze groep hardlopers is het belangrijk van hardlopen een gewoonte te maken. Het imago en beeld van ‘hardlopen is saai’ is bij de beginnende hardloper nog aanwezig. Een schema dat hierop inspeelt is dan zeer belangrijk.

loopschema 10 kilometer
VO2Max

Wat biedt het loopschema een gevorderde hardloper?

De gevorderde hardloper loopt het gevaar dat hij of zij naar vele jaren training geen vooruitgang meer boekt. De App van German Silva biedt juist dan een schema wat op maat gemaakt is. Dit persoonlijk schema stelt de gevorderde hardloper in staat om meer uit zijn kunnen te halen, of juist met behulp van de tweevoudig winnaar de New York City Marathon opnieuw te leren ‘hardlopen’ door middel van nieuwe inzichten. Vaak boeken gevorderde hardlopers geen vooruitgang meer juist omdat ze te hard lopen. German Silva gaat ervan uit dat je als gevorderde hardloper veel beter kunt worden o.a. door langzamer te leren lopen en dit wordt tot uitdrukking gebracht in een persoonlijk, uitdagend, loopschema. Aan de hand van jouw loopschema coacht hij jou naar een goed resultaat.

Hoe ziet je loopschema eruit?

In de eerste plaats is het fundamenteel dat je met een persoonlijk loopschema traint. Immers, er bestaan geen identieke hardlopers. Iedereen heeft zijn eigen niveau, doelstellingen, mogelijkheden om te trainen etc. Dus jouw trainer moet aan de slag met een persoonlijk schema. German Silva gaat hier altijd van uit. Geen standaardschema’s bij German Silva Coaching! Een loopschema dat voor jou op maat wordt gemaakt, garandeert succes. Door middel van een intake en vragenlijst, eventueel aangevuld met een evaluatie, inclusief een running test, krijgt German voldoende informatie om jouw loopschema te kunnen maken en jou in het vervolg van feedback te kunnen voorzien. Elke maand wordt jouw loopschema in de App gezet en kun je de trainingen afstrepen, de video’s bekijken en op het online platform in contact komen met de andere leden van de German Silva Coaching club.

nieuwe schoenen kopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties