Loopschema marathon

Een marathon lopen kun je niet zonder een goed gedoseerd, persoonlijk loopschema marathon. Het is bij deze afstand dan ook zeer aan te raden gebruik te maken van de diensten van een professional zoals German Silva, die als voormalige topper op de marathon tegenwoordig hardlopers op zijn unieke wijze begeleidt naar hun debuut of PR op de marathon. Dit kan zowel in persoon als via de German Silva App waar jouw loopschema marathon maandelijks geupload wordt, inclusief video’s in 3D met uitleg over de trainingen en oefeningen. Het is een op maat gemaakt schema, rekening houdende met jouw niveau, doelstellingen en jouw mogelijkheden om te trainen.  Een loopschema marathon gemaakt door German Silva kenmerkt zich door een optimale dosering, afwisseling en ondersteuning van een unieke coach.

loopschema marathon
nieuwe schoenen kopen

Hoe lang moet ik voor een marathon trainen?

Een marathon lopen doe je niet zomaar, daar moet je echt voor trainen en bovendien al een behoorlijke basis hebben. Wat bedoelt German Silva, tweevoudig winnaar van de New York City marathon en Olympisch atleet, daarmee? Om te beginnen moet je minimaal al 10 maanden hardlopen en dan liefst 3 keer per week, inclusief een lange duurloop van 80 a 90 minuten kunnen lopen. Stel jezelf de vraag en informeer je coach: wat is jouw doel? Uitlopen of toch proberen een goede tijd lopen, voor een goed doel te lopen of je PR verbeteren? Houdt rekening met een minimale periode van 3 maanden specifieke training en wil je een sub 3 uur marathonlopen, German’s specialiteit, dan zit er niets anders op dan minimaal 5 dagen te trainen,

Waarom German Silva als coach?

German is zeker geen standaard trainer, hij wordt niet voor niks door zijn pupillen coach genoemd. En deze coach laat wat er in het loopschema marathon in de App of op papier staat, voor jou tot leven komen. Hij loopt graag een rondje met je mee, ‘leest’ jou en ziet wat de mogelijkheden zijn. Laat je geloven in wat jij misschien nog niet ziet: een mooie PR of simpelweg genieten in jouw (eerste) marathon.

In een op maat gesneden loopschema marathon wachten de nauwkeurig gedoseerde trainingen op jou. Een afwisselend loopschema maakt dat je elke dag met plezier je hardloopschoenen aantrekt. Je uithoudingsvermogen wordt steeds groter, je snelheid wordt getraind in de intervaltraining, de krachtoefeningen zorgen ervoor dat je eenvoudiger de marathon kunt volbrengen en niet geblesseerd raakt. Natuurlijk is er tijd voor herstel en ondertussen gedurende al die maanden wordt je mentaal sterker en dat is waar het vooral om zal draaien de dag van de marathon! Via de German Silva App wordt je door de coach gemonitord, krijg je feedback, worden je vragen beantwoord en elke maand staat er weer een nieuw schema in.

loopschema marathon

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties