Individuele hardlooptraining

German Silva coaching

Als je een first class coach wilt hebben, die een op maat gemaakt hardloopschema voor jou maakt, dan staat German jou graag terzijde. Met zijn kennis, passie en ervaring, inclusief op Olympisch niveau, zul je op een zeer professionele manier getraind worden om je doel te bereiken.

Wat zijn de voordelen van de individuele hardlooptraining?

Met de 1 op 1 trainingen van German Silva zullen er flinke stappen worden gezet. German Silva kan direct ingrijpen wanneer er iets verbeterd kan worden. Met een betere techniek zal de kans op blessures kleiner worden. Door de techniek te verbeteren zal er ook met dezelfde energie, harder gelopen kunnen worden. Het persoonlijk record kan hierdoor verbroken. German Silva zorgt ervoor dat er op een efficiënte manier word gelopen. Door de 1 op 1 trainingen kan er persoonlijk worden gewerkt. Persoonlijke verbeter punten zullen sterktes worden.

nieuwe schoenen kopen
VO2Max

Waar zorgen de individuele hardlooptrainingen voor?

Naast dat German Silva de techniek van hardlopers verbeterd, wordt de kracht en conditie ook verbeterd. Door het professionele schema van German Silva zal dit geen probleem zijn. Door specifieke krachttrainingoefeningen wordt de kracht in de benen van de hardloper getraind.  De kracht in de benen zullen lijden tot sneller lopen, vanwege het afzetten. Doordat de benen krachtig zijn zullen er minder blessures ontstaan. Het schema van German Silva maakt de hardloper klaar om zijn doel te bereiken.

Wat is de hoofddoel van de individuele hardlooptrainingen?

Het persoonlijke leerdoel staat op nummer 1 bij de individuele hardlooptraining van German Silva. De tweevoudig New York City marathon winnaar, heeft veel ervaring in het hardlopen. German Silva zal het verbeter proces begeleiden. Of het nou gaat om techniek, kracht of conditie, bij German Silva zal de hardloper zich verbeteren. German Silva maakt een schema aan de hand van het persoonlijk leerdoel. Het schema van German Silva zal helpen bij het halen van het leerdoel.

uithoudingsvermogen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties