Hardlooptrainingen voor groepen

wat zijn de voordelen van hardlopen

Vaak is het lastig om aan hardlooptrainingen te beginnen of je persoonlijke record te verbeteren. Er zijn verschillende redenen om te beginnen met hardlopen. Of het nou gaat om af te vallen, conditie bij te houden of juist serieus te voorbereiden op wedstrijden. Dan is het motiverend om dat samen te doen! Maar ook als je een scherp doel voor ogen hebt, zoals een sub 3 uur marathon lopen en je loopmaatjes hebben hetzelfde doel voor ogen, dan kun je het beste uit jezelf en uit elkaar halen,door samen te trainen. German Silva, begeleid de groep op een professionele manier.

Waarom mee doen aan hardlooptrainingen voor groepen?

Het is vaak lastig om de hardlooptrainingen door te zetten. Meedoen aan hardlooptrainingen voor groepen helpen goed bij het stimuleren van het volgen van hardlooptrainingen. Het voortzetten van hardlooptrainingen zijn erg belangrijk. De trainingen worden op een professionele manier begeleid. Het maakt niet uit of het gaat om conditie, bezigheid of voorbereiding op wedstrijden, met elke rede kan er worden meegedaan aan de groepstrainingen. Op een professionele manier stijgt de conditie en gewichtsafname. German Silva heeft veel ervaring op het gebied van hardlopen, de hardlooptrainingen worden begeleid door German. Er kan goed gebruik worden gemaakt van deze expertise.

VO2Max
begin ik met hardlopen

Wat zijn de voordelen van hardlooptrainingen voor groepen?

De hardlooptrainingen voor groepen kunnen voor verschillende aspecten goed zijn. De hardlooptraining kan goed zijn voor het revalideren vanuit uit een blessure. De groepstrainingen zijn een goede opstap naar het intensieve trainen naar wedstrijden. Vanuit een blessure kan er niet gelijk volop intensief worden getraind. De groepstraining kunnen een goede op stap zijn.

Leuke hardlooptrainingen?

Leuke hardlooptrainingen zullen een motivatie zijn voor hardlopers. De hardlopers worden gestimuleerd om de trainingen te blijven volgen en zullen hierdoor hun doel behalen. De groep zal elkaar ook gaan motiveren. German Silva zal de groep motiveren en de groep motiveert elkaar. Doelen zullen behaald worden. Bij de hardlooptrainingen voor groepen zullen veel doelen worden behaald. German Silva maakt professionele schema’s bij de groepen.

nieuwe schoenen kopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties