Hardlooptrainingen voor bedrijven

loopschema marathon

Er zijn verschillende redenen om voor hardlooptrainingen voor bedrijven te kiezen. Of het gaat om lichamelijke redenen of andere redenen, bedrijven die hardlooptrainingen volgen hebben verschillende voordelen meegekregen. German Silva kan helpen bij het in elkaar zetten van hardloopschema’s. De trainingen en schema’s zijn op een professionele groepstrainingen bij German Silva. Tweevoudig New York City Marathon winnaar, German, Silva, begeleid de groep op een professionele manier.

Hardlooptrainingen voor bedrijven?

Hardlooptrainingen voor bedrijven kunnen bij veel aspecten helpen. Met het regelmatig hardlopen voor bedrijven helpen goed. Door het hardlopen verlaagt het de afwezigheid door ziekte en het teamverband binnen een bedrijf stijgt. Een hardloopschema van German Silva zal hier bij helpen. Door de ervaringen van German Silva, zal het bedrijf een goed hardloopschema krijgen. Het bedrijf zal op een professionele manier begeleid worden naar een beter teamverband. Deze hardlooptrainingen zullen op de werkvloer goed helpen.

VO2Max
begin ik met hardlopen

Wat zijn de voordelen van hardlooptrainingen voor groepen?

Sommige bedrijven doen mee aan marathons. German Silva heeft veel ervaring op het gebied van marathons lopen. Op een professionele manier en met een professioneel schema worden de medewerkers voorbereid om een goede prestatie te leveren op de marathon. Alle medewerkers moeten fit zijn, zodat de medewerkers de marathon kunnen lopen. Met professionele begeleiding van German Silva komt dit goed. Doelen zullen behaald worden en grote stappen worden gezet.

Hardlooptrainingen voor bedrijven?

Naast dat de medewerkers fitter worden en een teamverband zullen vormen, nemen de medewerkers hun discipline van op de baan mee naar de werkvloer. De medewerkers zullen meer gedisciplineerd zijn tijdens het werk. De productiviteit zal stijgen. German Silva zorgt ervoor dat de motivatie hoog en dat iedereen gedisciplineerd is. Door de trainingen van German Silva worden er doelen behaald op de baan en op de werkvloer. De professionele schema’s  van German Silva begeleiden de groep goed. De trainingen zijn gevarieerd en altijd uitdagend.  Elke training zal leuker worden voor het bedrijf.

nieuwe schoenen kopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties