Hardloopschema beginners

German Silva coaching

Als beginnende hardloper heb je een schema nodig en liefst van een goede trainer. Je staat aan het begin van een groot avontuur in de voor jouw  nieuwe wereld van het hardlopen. Elke hardloper is ooit begonnen met een hardloopschema beginners, omdat je o.a. moet weten hoe lang, hoe ver en hoe vaak je moet hardlopen. Het begint met slechts een paar minuutjes om uiteindelijk steeds verder te kunnen lopen. Dit geldt ook voor de beste hardlopers. Misschien nu moeilijk voor te stellen, maar Olympisch- en wereldkampioenen en dit geldt dus ook voor de tweevoudig winnaar van de New York City Marathon, German Silva allemaal zijn zij op deze manier begonnen.

Een hardloopschema met een doel

German begon al spelenderwijs en op blote voeten toen hij zijn eerste stapjes zette. Hij kan zich dus heel goed indenken hoe je je voelt die eerste dagen en weken. Maar daarnaast was hij ook vastbesloten ‘hardloper’ te willen worden, deel te nemen aan de Olympische Spelen. Een betere motivatie kun je niet hebben! Wil je beginnen met hardlopen omdat je gewicht wilt verliezen, betere conditie wilt, omdat de dokter het tegen je gezegd heeft, een weddenschap met aangegaan om een 5 kilometer wedstrijd te lopen. Het maakt niet veel uit.  Met een goed doel voor ogen maakt het het trainen een stuk eenvoudiger. Als je een goede motivatie voor jouw hardlopen hebt, is de eerste stap al gezet! Dus dan zoek een goede trainer en begin je met een je eerste hardloopschema, op weg naar jouw persoonlijke doel.

loopband

Waarom een persoonlijk hardloopschema?

En natuurlijk, je wilt graag, maar bent ook wat nerveus om daadwerkelijk te beginnen. Je ziet tussen de bomen niet meer het bos, want er zijn tenslotte zoveel hardloopschema’s en hier maakt German Silva het verschil. Hij helpt je bij dit proces. German maakt voor jou een persoonlijk hardloopschema voor beginners. Een van internet gedownload schema past niet bij jou. Immers, we zijn allemaal verschillend. Naast je hardloopschema staat hij je terzijde met bijvoorbeeld tips en aanbevelingen met betrekking tot de juiste schoenen en kleding. Of kan hij je een running test afnemen zodat je met een hartslagmeter kunt lopen en met je eigen persoonlijke zones.

Je hardloopschema: je ‘stok achter de deur’

German Silva maakt van jou, stap voor stap een hardloper! Met een goed gedoseerd hardloopschema voor beginners en hij staat altijd klaar met zijn kennis en ervaring. Hardlopen wordt een gewoonte na een week of drie. Houd daar rekening mee. Het is in deze periode wanneer je met name zijn hulp als coach nodig hebt, ook mentaal. Als je het druk hebt of andere zorgen, staat je hoofd er niet altijd naar om te trainen. Juist dan komt het hardloopschema ook van pas. Daar staat je programma, daar kun je je training afvinken. Kun je met een tevreden gevoel je dag met meer energie beginnen of de dag afsluiten.

Eenmaal de eerste periode voorbij, zul je merken dat je al hard op weg bent naar je eerste echte wedstrijd. Trainen met een persoonlijk, gevarieerd hardloopschema maakt een wereld van verschil! Je vergeet wat anderen tegen jou zeiden ‘hardlopen is saai’ en je verveelt je geen moment. Integendeel: als je wakker wordt wil je zo snel mogelijk je hardloopschoenen aantrekken of als je thuiskomt uit je werk!

loopband

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties