Hardloopreis met topatleet

VO2Max

Als hardloper is het een droom om één van de grootste marathons te lopen, of meerdere! German Silva organiseert als internationale touroperator voor verschillende marathons de startbewijzen en het hotel en kan je uiteraard op een professionele manier voorbereiden. Een marathon, maar ook een halve marathon, kunnen een goed doel zijn om naar toe te werken.

Hardloopreis met topatleet naar Mexico

Hardloopreis naar Mexico, een marathon lopen onder begeleiding van German Silva, tweevoudig New York City marathon winnaar. Onder professionele begeleiding wordt de marathon gelopen. De hardloopreis met topatleet naar Mexico is een eind doel. De persoonlijke schema’s worden aangepast op deze marathon.

German Silva coaching
VO2Max

Andere hardloop reizen

German Silva organiseert hardloopreizen o.a. naar Amsterdam, Rotterdam, Ottawa, Berlijn en ook Chicago. Onder zijn begeleiding wordt je optimaal voorbereid om een van deze marathons te lopen of je nu een beginnende hardloper bent of een gevorderde, je zult enthousiast aan de start verschijnen en gedurende 42.195mts genieten!

Voorbereidend schema

Een marathon lopen is niet eenvoudig en vereist een professionele aanpak. German gelooft niet in algemene schema’s. Een persoonlijk schema dat rekening houdt met jouw niveau en trainingsmogelijkheden, op de juiste manier gedoseerd, brengt jou onder zijn unieke begeleiding, naar jouw doel. Je moet zowel mentaal als fysiek getraind worden om klaar te zijn voor de marathon.Door het schema van German Silva te volgen zal dit geen enkel probleem worden.

begin ik met hardlopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties