Hardloop app

betaal

De laatste tijd kun je als hardloper niet meer om een hardloop app heen. Er zijn heel veel verschillende hardloop Apps’. German Silva heeft een unieke hardloop app ontwikkelt die rekening houdt met de persoonlijke benodigdheden. Immers, hardlopers verschillen qua niveau, doelen, de tijd die ze hebben om te trainen en dan zijn er ook nog de specifieke aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden, zoals bijvoorbeeld een gebrek aan kracht bij een hardloper die hem of haar blessuregevoelig maakt of het potentieel van een hardloper dan niet volledig benut.

Waarom een persoonlijke hardloop app?

Een normale hardloop app richt zich vooral om het registreren van het aantal gelopen kilometers, routes en calorieën. Als de app ook een training biedt, is dit over het algemeen niet een persoonlijk schema. Met de hardloop App German Silva Coaching daarentegen ontvang je een op maat gemaakt schema. Want als hardloper ben je uniek, jij bent niet ‘standaard’. Een nadeel van een normale hardloop app is dat deze uitnodigt tot een onnodige competitie tussen de hardlopers onderling. Zoals: wie loopt de meeste kilometers? Maar ook hier geldt en in nog belangrijker mate: kwaliteit is belangrijk, niet de kwantiteit.

schema
German Silva coaching

Wat biedt de German Silva hardloop app nog meer?

Je persoonlijke schema in de hardloop app geeft je toegang tot de unieke video’s met uitleg van German Silva. Via het online platform heb je contact met German Silva, je coach. Hij volgt jou en ziet jouw trainingen en voortgang. Je hebt ook nog eens toegang tot de 3D geanimeerde personal trainer met meer den 3000 oefeningen. Dus kun je je eigen workouts ook toevoegen, bijvoorbeeld zwemmen, golfen etc. Daarnaast omvat het ook een uitgebreid systeem om doelen te stellen voor gewicht, verbrande calorieën, vetpercentage en contact met de andere hardlopers in de club.

Downloaden hardloop app

Om gebruik te kunnen maken van de hardloop app German Silva Coaching ga je naar www.germansilva.nl waar je in de webshop je persoonlijke schema kunt kopen. Je kunt kiezen uit drie verschillende schema’s en uiteraard zijn deze beschikbaar in verschillende niveau’s. Daarna kun je de hardloop app downloaden. German wijst je uiteindelijk jouw persoonlijke schema toe nadat hij jou een vragenlijst heeft gestuurd en de antwoorden heeft ontvangen. Je schema verschijnt daarna in de hardloop app. Je kunt nu beginnen aan een gevarieerde training en contact hebben met de andere lopers in de App en hen ook volgen!

combineren met krachttraining

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties