Hardloop app met schema

Een hardloop app met schema voorziet in een groeiende behoefte, immers als je slechts kilometers, snelheid en calorieën kunt meten heb je nog geen hulp gekregen bij jouw specifieke voorbereiding naar een doel als deelname aan een 10 kilometer wedstrijd of een marathon. Daarvoor heb je een trainingsschema nodig, een schema dat je per dag een training geeft. En daarbij ook een uitleg met betrekking tot de training geeft.

hoe adem ik
German Silva coaching

Persoonlijk schema vs. standaardschema

Het German Silva Coaching systeem gaat uit van persoonlijke schema’s, deze schema’s worden gemaakt aan de hand van een vragenlijst en vervolgens in de Hardloop app met schema opgeladen. De sleutel tot succes ligt met name in de dosering van je schema.

De German Silva App is op die manier een unieke app, waarbij je tevens met de aankoop van een schema via de site www.germansilva.nl, toegang krijgt tot zijn persoonlijke video’s, video’s in 3D en voedingsadviezen. Je staat in direct contact met een echte coach en kunt ook communiceren met de andere hardlopers die ook gebruik maken van deze hardloop app met schema.

Als je met een standaard schema traint, maak je gebruik van een schema dat dus niet persoonlijk is. Dit schema houdt geen rekening met specifieke wensen en behoeften. Het is een schema dat door meerdere hardlopers wordt gebruikt. Echter, iedereen is anders. Om te beginnen qua niveau en doelstellingen.

Welke hardloop app met schema?

Vaak wordt een hardloop app met gratis schema’s aangeprijsd. Let daarbij dan wel op dat voor extra functies moet worden bijbetaald. In de hardloop app met schema moet je ervan uit kunnen gaan dat er verschillende schema’s beschikbaar zijn, dus voor beginnende en gevorderde hardlopers en dat je je daarnaast voor verschillende afstanden kunt voorbereiden, voor de 5, 10 kilometer, halve marathon en marathon.

Hierbij een overzicht van een aantal hardloop app’s met schema:

*Runkeeper biedt de meeste gratis schema’s aan, namelijk 15 verschillende standaardschema’s en daarnaast abonnementen voor betaalde schema’s.

*German Silva App biedt persoonlijke, betaalde, trainingsschema’s aan, met een uiterste persoonlijke approach waarbij je contact hebt met een echte coach, de investering meer dan waard!

*Nike+ Running is eenvoudig te bedienen en heeft gratis schema’s en trainingsweken met verschillende thema’s bijv. build strength!

*Adidasmicoach richt zich ook op andere sporten, handig als je ook hulp nodig hebt bij fitness bijvoorbeeld. Er zijn gratis trainingsschema’s beschikbaar voor 4 afstanden.

loopband

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties