Hardloop app beginner

De hardloop app beginner is een app die specifiek gericht is op hardlopers die beginnen of net zijn begonnen met hardlopen. Deze hardloop app voorziet dus in specifieke behoeften van de beginnende hardloper. De App zal met name deze beginnende hardloper bij de hand moeten nemen en hem of haar stapsgewijs moeten helpen. De hardloop app beginner zal allereerst de hardloper zover moeten krijgen om überhaupt te beginnen en daarna te blijven motiveren. German Silva staat vooral daarom bekend, hij is geen trainer maar een coach. Meestal begint na een aantal weken, meestal een week of drie, hardlopen een gewoonte te worden. Naast deze motiverende taak, zal de hardloop app beginner de hardloper moeten voorzien in basisfuncties zoals de afgelegde afstand, snelheid en vaak ook calorieën meten.

online platform
nieuwe schoenen kopen

Wanneer ben je een beginner?

Uiteraard als je nog nooit hebt hardgelopen, ben je een beginner. Maar ook als je al de eerste stapjes in de hardloopwereld hebt gezet en vooralsnog nog niet veel kilometers loopt, bijvoorbeeld 5 kilometers, kun je jezelf nog steeds als beginner beschouwen. Het gaat er naast de kilometers om dat je nog veel gaat leren, ook met betrekking tot schoeisel, kleding, wedstrijden en noem maar op. Een hardloop app beginner speelt op jouw behoeften in en neemt je bij de hand, of beter gezegd voeten, om je steeds een stukje verder te laten lopen. Als beginnende hardloper ben je goed op je plek met een persoonlijk schema in de German Silva App, die zelf ooit ook begin met een paar minuutjes totdat hij vele jaren later de New York City Marathon op zijn naam kon schrijven en het ook als Olympisch coach ver heeft gebracht, met een 2:22:59 record voor de Mexicaanse marathonloopster Madai Perez.

Van beginner tot marathonloper

Als beginnende hardloper ben je al blij als de hardloop app beginner je begeleidt naar je eerste 5 kilometer wedstrijd. Je denkt er dan nog niet aan om veel verder te kunnen lopen. Maar een goede hardloop app beginner helpt je ook verder en moedigt je aan op weg naar je volgende doel, zoals een 10 km wedstrijd en waarom niet een langere afstand?  Een goed contact met je coach is juist dan belangrijk. Als je dan kunt rekenen op een persoonlijk schema van een gerenommeerde coach als German Silva, die beschikt over tientallen jaren kennis en ervaring dan ben je aan het juiste adres.

asfalt te lopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties