Beste hardloop app

Wat is nu precies een goede hardloopapp? Een goede hardloop app voorziet in jouw specifieke behoefte, aldus German Silva, hardloop coach met vele jaren kennis en ervaring. Als hardloop coach heeft German altijd de hardloper centraal gesteld met een individuele benadering. Daar past dan ook niets anders bij dan een persoonlijk schema en daarin zou een goede hardloop app dus moeten voorzien. Nogmaals, er bestaan geen twee dezelfde hardlopers. Om te beginnen qua niveau, maar ook qua doelstellingen. Niet iedereen loopt marathons en weinigen beschikken over meer dan 3 trainingsdagen. Daarnaast zou een goede hardloop app rekening moeten houden met omgevingsfactoren, zoals: heb je een fitnessruimte ter beschikking om krachtoefeningen te kunnen doen of een atletiekbaan om je snelheid te verbeteren. Een goede hardloop app moet hiermee rekening houden.

schema
asfalt te lopen

De goede hardloop app voor jou

Zonder twijfel zal een goede hardloop app je bovenal moeten motiveren! Een goede hardloop app beschikt over een aantal basisfuncties zoals het meten van de afgelegde afstand en de snelheid, inclusief de gemiddelde. Ook altijd handig als de hardloop app je calorieën telt en als extra functies trainingsschema’s aanbiedt.  En dan liefst een persoonlijk schema, zoals de German Silva App. Deze App biedt twee verschillende schema’s aan en voor de verschillende afstanden, vanaf 5 km’s en tot ultramarathon. Een goede hardloop app gebruikt Gps, je kunt met je hartslagmeter trainen of de App meet zelf je hartslag, je kunt je hardloopvrienden volgen, social media is geïntegreerd en waarom niet: geniet van muziek.

Een lijstje van goede hardloop apps

Tot slot, een handig lijstje met goede hardloop apps voor de beginnende en gevorderde hardlopers. De meeste zijn gratis, maar met extra functies gaat er een, toegankelijk, prijskaartje aan hangen.

De Nike+ Running app die bovendien te gebruiken is met TomTom en Garmin en uiteraard kun je met deze App hardlopen met muziek, Runkeeper een van de meest populaire hardloop apps, ook te gebruiken bij wandelen en fietsen, Endomondo met veel social media mogelijkheden en geschikt voor alle duursporten, German Silva App, gespecialiseerd in persoonlijke trainingsschema’s van topniveau, voor degenen die beginnen of naar een ‘next level’ willen en een direct contact willen met hun coach. Strava en Runtastic waarbij je ook je vrienden kunt volgen en waarbij Strava een special versie voor fietsen heeft, Hardlopen met Evy een goede App voor de beginnende hardloper en als je je looproute in kaart wilt brengen is Mapmyrun een goed alternatief.

wat zijn de voordelen van hardlopen

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties