FAQ

Alles wat je moet weten over hardlopen bij German Silva

Onze Applicatie

Met onze trainingsapplicatie ga je nog een stapje verder! Jouw schema, en dat kan op maat gemaakt worden, verschijnt elke maand op de App en je wordt gevolgd en krijgt feedback bij je trainingsactiviteiten.

Hardlooptraining voor groepen

German verzorgt ook trainingen voor groepen. Train je graag samen met je vrienden of je familie dan kan dat geregeld worden en bovendien kun je een aantrekkelijke korting krijgen. Naast het schema, krijgt jouw clubje een eigen groep in de App waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en German informatie en tips met jullie deelt.

Hardlooptraining voor bedrijven

Het is dramatisch gesteld met de sportiviteit van werknemers. Terwijl lichamelijk actieve werknemers beter functioneren, verzuimen minder en zijn beter gemotiveerd! German start met een leuke kick-off training en via de App, waar je bedrijf een eigen groep in krijgt, krijgt iedereen zijn schema en werken we samen naar een doel toe!

Individuele hardlooptraining

Als je een persoonlijk schema wilt ontvangen ben je bij German aan het juiste adres. Er is geen beter motiverende coach die door zijn jarenlange ervaring en kennis jou het beste uit jouzelf laat halen.

Topatleet als spreker

German is een goede promoter van de sport met een zeer interessante (social) media exposure en een gewilde spreker voor bedrijven, instanties en verenigingen. Zijn leven als atleet en zijn persoonlijke ontwikkeling is voor velen al jarenlang een inspiratiebron. Naast motivatielezingen verzorgt hij ook meer technische voordrachten, eventueel gecombineerd met een groepstraining.

Hardloopreis met topatleet

Altijd al eens een marathon in een ander land willen lopen? Dan kunnen wij jou reis verzorgen en je optimaal voorbereiden voor verschillende marathons.

online platform

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks de nieuwste tips ontvangen van German Silva?

Download nu