De trainingen German Silva Coaching zijn voor alle niveaus?

German Silva coaching

Iedereen kan zich aanmelden voor de trainingen German Silva coaching. Of het nu gaat om beginnende hardlopers, redelijk gevorderd en gevorderde hardlopers. German Silva ontwikkelt een schema passend bij het niveau van de hardloper. Ondanks het niveau, blijft het wel uitdagend voor de hardlopers.

German Silva Coaching voor beginnende hardlopers

German Silva Coaching is ook geschikt voor beginnende hardlopers. German Silva kan met elke reden om te beginnen met hardlopen verhelpen. Of dit nou is om af te vallen, op conditie te blijven of andere medische redenen, German Silva kan hierbij helpen. German Silva houdt rekening bij het maken van een professioneel schema met het niveau. Bij beginnende hardlopers zullen minder geavanceerde oefeningen zijn, dan bij de gevorderde hardloper. De moeilijkheidsgraad is duidelijk lager bij de beginnende hardloper dan bij de gevorderde loper met meer ervaring.

nieuwe schoenen kopen
begin ik met hardlopen

German Silva Coaching voor gemiddelde hardlopers

German Silva Coaching is ook geschikt voor de gemiddelde hardloper. Een hardloper die al ervaring heeft krijgt meer uitdagende oefeningen, dan een beginnende hardloper. German Silva houdt rekening met het niveau, bij het maken van een professioneel schema. Het schema van een gemiddelde hardloper moet er uiteindelijk voor zorgen, dat de gemiddelde hardloper, uiteindelijk een gevorderde hardloper word. De moeilijkheidsgraad ligt hoger dan die van een beginnende hardloper en dicht tegen die van een gevorderde hardloper.

German Silva Coaching voor gevorderde hardlopers

German Silva Coaching is ook geschikt voor de gevorderde hardlopers. Een gevorderde hardloper krijgt een uitdagend professioneel schema. Een schema, dat de gevorderde hardloper, naar een hoger niveau tilt. Een schema, dat de gevorderde loper uiteindelijk voor wedstrijden klaar stoomt. Het schema zal uitdagend zijn en veel variatie bevatten. De moeilijkheidsgraad ligt duidelijk hoger dan bij de rest. German Silva zorgt ervoor dat de gevorderde hardloper klaar is voor optimale prestatie.

hoe adem ik

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

DOWNLOAD DE APP GRATIS

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties