De Applicatie voor Hardlopers

De applicatie die je sneller maakt, die je sterker maakt, die je helpt jouw doel te behalen.

als een hond me aanvalt

Een hardloopschema van German Silva Coaching

Als voormalig professioneel hardloper en Olympisch coach, kan German, samen met zijn coaches, nu ook jou trainen. German gelooft niet in standaardschema’s, immers jij bent uniek en dus wordt er voor jou een op maat gemaakt schema gemaakt, nadat het team je eerst beter heeft leren kennen door middel van een vragenlijst en eventueel wordt er een rondje hard gelopen.

 • Een persoonlijk gedoseerd schema
 • Overal trainen, geen sportschool of fitnessruimte nodig
 • Uitzonderlijke fysieke en mentale coaching methode
 • Jarenlange ervaring en kennis met feedback op je trainingen

als een hond me aanvalt

Meet je progressie

Als je eenmaal je persoonlijke profiel hebt aangemaakt, krijg je ook toegang tot het digitale voedingssysteem waar je dagelijks je eten kunt invoeren, de hoeveelheid calorieën en nutriënten per voedingkunt controleren.

 • Voedingsdagboek bijhouden
 • Database met 50.000+ etenswaren
 • Maak je eigen voedingsplan
 • Barcode scanning

als een hond me aanvalt

In de App kun je jouw vooruitgang zien

Natuurlijk vind je het belangrijk vooruitgang te boeken. In de App kun je dit eenvoudig bijhouden en German en zijn team kunnen dagelijks jouw activiteiten inzien en je van feedback voorzien en de intensiteit of het volume in je schema aanpassen.

 • Professionele begeleiding
 • Feedback op je trainingen
 • Uitdagingen
 • Ranglijst

als een hond me aanvalt

De beste hardloopoefeningen

Je krijgt toegang tot persoonlijke videoboodschappen en oefeningen van German Silva en meer dan 5000 oefeningen in 3D-videos. Als hardloper is het verstandig je te laten begeleiden door een professionele coach m.n. wat het de specifieke oefeningen en de dosering betreft.

 • Specifieke hardloopoefeningen van German Silva
 • In de juiste dosering gecombineerd met hardlopen
 • Oefeningen met eigen lichaamsgewicht
 • Mogelijkheid voor het zelf toevoegen van oefeningen of andere sportactiviteiten

Bekijk onze App

German Silva heeft al honderden andere atleten geholpen naar hun doel.

De trainingsapplicatie helpt jou je doelen te bereiken met een op maat gemaakt, persoonlijk schema of een algemener (Pro) plan volgens German Silva’s trainingsmethode. Je registreert je of je ontvangt een uitnodiging om de app te downloaden, ontvangt tevens de paylink en German of een van zijn coaches neemt contact met je op.  Jouw schema wordt vervolgens gemaakt en wordt elke maand op de App gezet, inclusief de 3D video’s waarop de training wordt uitgelegd of oefeningen worden voorgedaan. German en zijn team volgen jouw trainingsactiviteiten als je voor een persoonlijk schema hebt gekozen en waar nodig voorziet hij deze van feedback. Je vragen en twijfels worden beantwoord, je ontvangt tips en je wordt geholpen bij de wedstrijdstrategie. Trainen met behulp van deze App zal een leerzaam en afwisselend avontuur worden.

Referenties van de Google Play store

Onze Applicatie

Met onze trainingsapplicatie ga je nog een stapje verder! Jouw schema, en dat kan op maat gemaakt worden, verschijnt elke maand op de App en je wordt gevolgd en krijgt feedback bij je trainingsactiviteiten.

Hardlooptraining voor groepen

German en zijn coaches verzorgen ook trainingen voor groepen. Train je graag samen met je vrienden of je familie dan kan dat geregeld worden en bovendien kun je een aantrekkelijke korting krijgen. Naast het schema, krijgt jouw clubje een eigen groep in de App waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en German informatie en tips met jullie deelt.

Hardlooptraining voor bedrijven

Het is dramatisch gesteld met de sportiviteit van werknemers. Terwijl lichamelijk actieve werknemers beter functioneren, verzuimen minder en zijn beter gemotiveerd! German, of een van zijn coaches, start met een leuke kick-off training en via de App, waar je bedrijf een eigen groep in krijgt, krijgt iedereen zijn schema en werken we samen naar een doel toe!

Individuele hardlooptraining

Als je een persoonlijk schema wilt ontvangen ben je bij German en zijn goed opgeleide coaches aan het juiste adres. Er is geen beter motiverende coach die door zijn jarenlange ervaring en kennis jou het beste uit jouzelf laat halen.

Topatleet als spreker

German is een goede promoter van de sport met een zeer interessante (social) media exposure en een gewilde spreker voor bedrijven, instanties en verenigingen. Zijn leven als atleet en zijn persoonlijke ontwikkeling is voor velen al jarenlang een inspiratiebron. Naast motivatielezingen verzorgt hij ook meer technische voordrachten, eventueel gecombineerd met een groepstraining.

Hardloopreis met topatleet

Altijd al eens een marathon in een ander land willen lopen? Dan kunnen wij jou reis verzorgen en je optimaal voorbereiden voor verschillende marathons.

online platform

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks de nieuwste tips ontvangen van German Silva?

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

a