Beste hardloop app

De laatste jaren zijn er steeds meer hardloop apps beschikbaar en wordt het er niet eenvoudiger op voor hardlopers een keuze te maken. Zo zijn er de gratis hardloop apps. Gratis hardloop apps waarbij je moet betalen voor extra functies en hardloop apps waarvoor je vanaf het begin voor deze extra functies betaalt. De meeste apps bieden sowieso het meten van de calorieën, snelheid en tijd aan met daarnaast dus een scala aan extra functies. Om een hardloop app te kunnen kwalificeren als beste hardloop app zal deze aan verschillende criteria moeten voldoen. Een goed uitgangspunt om een keuze te maken zijn je hardloopniveau en doelstellingen, volgens de Mexicaan German Silva, tweevoudig NY City marathon winnaar en tegenwoordig een succesvolle hardloop coach, woonachtig in Nederland.

voeding
wat doe ik als ik een dag niet kan trainen

Criteria beste hardloop app

German Silva is van mening dat de beste hardloop app de functie van trainer/coach heeft en dan bovendien met een persoonlijk schema werkt. Hardlopers zijn verschillende mensen en een gratis hardloop App voorziet niet in de specifieke behoeften en het niveau van een hardloper. Een beginnende hardloper heeft vaak een andere App nodig dan een hardloper die graag zijn resultaten verbetert. Een ander punt is: train je met een hartslagmeter of niet? Een ander belangrijk punt is de beschikbare tijd die iemand heeft om te trainen. Niet iedereen kan immers 5 dagen per week trainen. Of heeft een kracht of fitness ruimte in de buurt om maar niet te spreken over een atletiekbaan. Aan de hand van een vragenlijst of intake maakt German Silva voor iedere hardloper een persoonlijk schema die vervolgens op de hardloop app verschijnt.

Trainen met de German Silva hardloop app

Via de website van German Silva kun je een persoonlijk schema kopen waarmee je tevens toegang tot de App krijgt. Om een persoonlijk schema te maken, ontvang je een vragenlijst aan de hand waarvan je schema wordt gemaakt dat vervolgens in de hardloop app verschijnt. Je houdt je voortgang bij, kunt extra activiteiten toevoegen, je voeding in de gaten houden. German als coach ziet dit ook. De App geeft je ook toegang tot de video’s in 3D met uitleg over de trainingen en extra oefeningen. Het is een maandelijks schema. Met jouw feedback gaat German vervolgens elke maand aan de slag om je op deze manier beter bij te kunnen staan. Je staat niet alleen in contact met German, je coach, maar ook met je clubgenoten op het online platform.

combineren met krachttraining

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties