Beginnen met hardlopen app

wat zijn de voordelen van hardlopen

Er zijn verschillende beginnen met hardlopen app’s op de markt en het is dan ook niet eenvoudig een keuze uit zoveel verschillende app’s te maken. Het is verstandig voordat je een hardlopen app gaat downloaden voor ogen te hebben waar je jezelf op voorbereid. Want, ook al begin je net met hardlopen, met een doel voor ogen is het eenvoudiger elke ochtend of avond je hardloopschoenen en kleding aan te doen. Uiteraard, beveel ik aan voor een beginnende hardloper een korte afstand te kiezen, zoals een 5 of 10 kilometer wedstrijd. Met een doel zul je zien dat het met je motivatie wel goed zit.

Waaraan moet een beginnen met hardlopen app voldoen?

Je motivatie zal worden versterkt als je een beginnen met hardlopen app hebt gekozen die in jouw specifieke behoeften voorziet. De app zal je zeker als beginnende hardloper een juist gedoseerd schema moeten verstrekken. Je kunt immers niet verwachten dat je al vanaf het begin 30 minuten continue kunt doorlopen. De beginnen met hardlopen app zal je dus aan de hand moeten nemen en wegwijs moeten maken in hardloopland en dat betekent ook jou van alle benodigde informatie voorzien. Juist een beginnende hardloper heeft een grote behoefte aan kennis en informatie.

voeding
VO2Max

Hardlopen met Evy of German Silva?

Zonder enige twijfel is ‘Hardlopen met Evy’ een van de meest succesvolle hardloop apps van de laatste jaren. De App voorziet in een duidelijke behoefte van de beginnende hardloper. Zeker qua motivatie stimuleert Evy’s stem je stapje voor stapje een echte hardloper te worden. Toch heb ik mijn twijfels, want zodra een hardloper de beginfase voorbij is en op zoek gaat naar verbetering van zijn of haar resultaten, dan moet je mijns inziens met een persoonlijk trainingsschema gaan trainen en volstaat een algemene App niet langer. De German Silva Coaching App kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijke schema wordt op de App gezet, welke tevens voorziet in een visuele behoefte door video’s in 3D en door German Silva zelf geproduceerde video’s in het schema op te nemen. En ook juist bij beginnende hardlopers is het belangrijk hun persoonlijke achtergrond in het schema op te nemen, dus ook hier geldt voor German Silva Coaching dat de voorkeur altijd naar die persoonlijke aanpak gaat, welke voorziet in het verstrekken van voldoende kennis en informatie. Het online platform is een ideale manier om met de hardlopers te kunnen communiceren.

Een schema voor het beginnen met hardlopen

Bij een beginnende hardloper is het zeer belangrijk dat er rekening wordt gehouden met zijn of haar niveau. Als een hardloopschema daar geen rekening mee houdt, raak je de beginnende hardloper gegarandeerd kwijt. Doseer het schema op de juiste manier. Een erkend coach met jarenlange ervaring, German Silva uit Mexico, is daarin gespecialiseerd en zal voor een beginnende hardloper een op maat gemaakt hardloop schema maken en daarnaast zich zeer specifiek op de motivatie richten.

loopschema 10 kilometer

Alles Over De App

GEPERSONALISEERD TRAININGSPROGRAMMA

German Silva ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma

VOEDINGSSCHEMA

Het is mogelijk om voedingsadvies van German Silva te krijgen

PROGRESSIE

In één eenvoudig overzicht hoeveel progressie er gemaakt wordt

eet ik voor een marathon
OEFENINGEN

Doe samen met German Silva oefeningen die topatleten doen

TRAIN SAMEN MET GERMAN

Volg andere atleten op weg naar hun doel. Samen op weg naar het doel!

LOOPSCHEMA

Of je nou traint voor de 5 kilometer of marathon. German Silva helpt je!

Download de App gratis bij aankoop van een hardloopschema

Kies de store waar je de German Silva App GRATIS wilt downloaden!

App Referenties