Netherlands United-Kingdom Mexico

Referenties

Home / Referenties
http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be
Deel het bericht:

Referenties

German Silva is een grote naam in de hardloopwereld. De bijnaam van de tweevoudig NYC marathon winnaar is “wrong way Silva”, maar sinds ik met German train noem ik hem ” right way Silva”. German weet namelijk als geen ander hardlopers op unieke wijze te begeleiden in het behalen van hun doelen. De eerste keer trainen met German is nog wat onwennig. Hoe vaak krijg je de kans om 1 op 1 met een wereldtopper te trainen? Dat lijkt slechts voor een beperkt aantal mensen weggelegd. Maar al snel vergeet je door de warme persoonlijkheid en de humor van German dat je eigenlijk met een hele grote atleet traint.

German weet het trainen uitdagend te houden door afwisseling in het programma en zijn focus op een sterke core. Hij stuurt snel bij wanneer dat nodig is en heeft een bijzonder goed oog voor de mogelijkheden van een loper. Ik train nu een half jaar met German en in dat half jaar ben ik zowel fysiek als mentaal een veel betere loper geworden. Ik heb niet alleen mijn initiële doel ruim gehaald (marathon onder de 3u lopen), maar heb de motivatie gevonden om nog verder te gaan. German en ik staan in april aan de start van de Boston marathon, waar ik hoop onder de 2:40 te gaan lopen. Ik heb nog nooit met zoveel plezier en kracht gelopen.

German zet de lijnen uit om volgende doelen te halen en maakt aanpassingen in mijn schema wanneer dat nodig is. Maar bovenal leert German je ook zelf nadenken over je schema. Hij leert je luisteren naar je lichaam en op basis daarvan hard te lopen. Wat ik de afgelopen 6 maanden heb geleerd over (marathon)lopen, kan ik de rest van mijn leven gebruiken. Het allermooist aan het trainen met German zijn de gezamenlijke duurlopen. Dan is er tijd voor de prachtige verhalen van German. Hij heeft alles meegemaakt in de loopwereld en is 1 grote bron van inspiratie. En tijdens die duurlopen hang ik niets liever dan aan zijn lippen, terwijl we het tempo hoog houden.

If you can listen to German, You can run faster. Het enthousiasme van German is een grote bonus naast het trainingsschema richting een marathon of halve marathon. Ik heb onder deskundige begeleiding van German de marathon van Wenen, New York gelopen. Lopen kan iedereen, maar de tips uit de praktijk geven een extra glans aan de trainingen. Mijn uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en herstel zijn aanzienlijk beter geworden. German heeft grote hardloopprestaties neergezet in het verleden en nu draagt hij zijn kennis over. Ik ben blij dat ik via German de onbenutte kracht in mezelf heb gevonden.

German heeft mij getraind voor mijn eerste marathon die ik onlangs liep: de TCS NYC Marathon. Voordat ik met hem trainde, liep ik 2,5 jaar lang zo’n twee keer per week hard ‘in mijn eentje’. Ik kan oprecht zeggen dat mijn hardloop-plezier nog groter is geworden door German. Hij weet precies op welke knoppen hij moet drukken om iemand tot betere prestaties te brengen, hij is een fantastisch voorbeeld en hij heeft een heel mooie persoonlijkheid die inspirerend werkt (iemand die twee opeenvolgende jaren de marathon van New York wint, is in mijn ogen een uitzonderlijk persoon die het maakt dat je hard wilt werken om je eigen doel te bereiken). Iedereen die van de hardloopsport houdt en hierin (nieuwe) doelen wil bereiken, zou een trainer/coach zoals German moeten hebben.

First I got to know German Silva through an article about him in Runner’s World and decided to get in touch with him. My goal was to prepare well for the Berlin Marathon. I met German in Amsterdam and completed some tests with him so he could estimate my level and set a training plan. What I liked very much about the plan was the fact that is was varied and detailed including core stability and strenght exercises. Something which I always wanted to have but no other running coach could provide.  Further German is very passionate about running and easily motivated me. I also got to know him as very friendly and warm person. He was taking initiative to meet and train together so he can observe me and adjust the plan if needed. Also he was available anytime for any questions by email, Wapp and phone. Great personality and wonderful motivator, this is how I know German Silva as a running coach. And now friend for a lifetime.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search