Netherlands United-Kingdom Mexico

Media

Home / Media
Doudoune Canada Goose parajumpers jacke parajumpers sale parajumpers damen canada goose pas cher

Media

Een 'ren' weekend in Barcelona en Schoorl

Dit weekend werd er zowel in de Halve van Barcelona als de 30km van Groet uit Schoorl gelopen. In de Schoorlse duinen was flink wat sneeuw gevallen, het was koud, maar de fietspaden en wegen waren prima begaanbaar. Patrick zette de snelste tijd neer (1:57)! In een winderig Barcelona liepen Ozge en Sergio hun halve marathon.
Read More »

Opening Runningcenter German Silva Corre in Plaza Tiara, Juriquilla, Mexico

In the presence of partners and friends, the Runningcenter German Silva Corre opened officially its doors to the runners, who can find all products and services in the shop. www.germansilvacorre.mx
Read More »

Presentation Skyrunner Series Mexico

Today “Skyrunner Series Mexico” was presented in a press conference in the presence of Skyrunning champions Ricardo Mejia, Hillary and tarahumara indian Silvino Cubesare. The Series consist of 4 events in Malinalco, Taxco, Zacatlan and Valle de Bravo. The first event will take place in Malinalco , March 26. Participants run from 1 to 40kms in different […]
Read More »

Phanos baan en kracht training

Zoals elke donderdagavond kwamen de lopers weer bij elkaar in het Olympisch Stadion om German’s schema voor een voorjaarsmarathon af te werken. Deze keer stond de ‘stadionrun’ op het programma. De combinatie van snelheid met kracht is een pittige uitdaging.
Read More »

Parijs, Rotterdam of toch Amstelveen?

De voorjaarsmarathon cursus is van start gegaan bij Phanos en de deelnemers verdelen hun kilometers over de volgende marathons: Rotterdam, Parijs en de nieuwkomer: Amstelveen. De coaches, Miranda, Rene en German zijn er klaar voor om iedereen klaar te stomen voor de marathon.
Read More »

Older Entries »

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search